Opendeurdag 30 juni

Zondag 30 juni zetten we onze deuren open voor het brede publiek om al wie wilt te laten kennismaken met onze bedreigde inheemse zwarte bij! Zowel imkers als niet-imkers zijn van harte welkom.

Het is een heel normale reflex om angst te hebben van honingbijen, maar dankzij intense selectie kunnen wij werken met erg brave bijenvolken.

Onze opendeurdag gaat door op de site van Abdij Averbode, het kloppende hart van onze imkerij. Concreet zullen er rondleidingen van start gaan om 11u00, 13u30, 15u00 en 16u30. Om alles praktisch in goede banen te kunnen leiden, vragen we om op voorhand in te schrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Deelname is gratis. Bij slecht weer kan de opendeurdag afgelast worden.

Maak er een leuke daguitstap van! Bezoek de indrukwekkende abdijkerk en trek er voor of na de rondleiding te voet of met de fiets op uit in het prachtige Landschapspark de Merode. Honger of dorst kan te lijf gegaan worden met een heerlijk hapje of drankje in Het Moment.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Bent u imker?
Selected Value: 0
Duid het aantal personen aan dat met u meekomt. Indien u alleen komt, of indien de andere zichzelf inschrijft, hoeft u hier niets aan te geven.
Aan welke sessie wenst u deel te nemen?